Nosaltres

La nostra història

Carnissers de tradició familiar des de 1977, quan la Ceferina Navio, una dona jove va donar els seus primer pasos en un mon que acabaria convertin-se en la seva professió.  Ens va transmetre la seva sabiduria i amb senzillesa, treball i valors, ens va ensenyar l’ofici, que avui dia continuem, amb la segona generaciò de carnisers.

LA-Ceferina.Navio-carnissera
Historia-de-carnissers-Navio
Carns-navio-historia

Servir als nostres clients i oferir tota la qualitat i professionalitat ens ha convertit en carnissers experimentats que seguim vetllant per mantenir les millors qualitats de les carns que venem i dels elaborats que diariament fem de forma artesanal.

L'actualitat

Actualment, al front de Carns Navio estem la segona generació de carnissers.  Preservem la tradició, les qualitats, el bon servei als nostres clients, i tot això alhora que innovem combinant els nous sistemes i tècniques de venda que ens ofereixen els nous temps.

Els nostres valors és la satisfacció dels nostres clients i la nostra premisa és la qualitat i el bon servei i atenció.

Miguel-Angel-NAvio-400x500

Miguel

ISabel-Navio-400x500

Isabel

CArnsNavio-parada-mercat11setembre-barbera-del-valles

El futur

Innovem i ens adaptem amb nous sistemes de vendes, oferint un servei de lliurament a domicili pels nostres clients
El futur, com es diu, es avui, i es per això que ho tenim molt pressent. Sabem que els temps canvien, les botigues, els clients, però tot i això, mantenim la tradició i la qualitat al temps que ens esforcem en ser atrevits i oferir diferents talls i elaborats amb nous sabors de tot el mon, sempre mantenint l’aroma i el sabor tradicional.

Els nostres valors

A Carns Navio destaquem la nostra essència i els nostres valors enfocats en l’excel·lència de la qualitat dels nostres productes i en el servei al client.

Ens comprometem amb la generació de la qualitat i la confiança, aportant amb satisfacció plena als nostres clients, proveïdors, empleats i col·laboradors els nostres valors i la nostra essència.

 

La nostra missió és la de proveir i distribuir els nostres productes, rigorosament seleccionats, per a una alimentació sana, saludable i proteica, basant-nos en la qualitat, el servei i la garantia de confiança que oferim sempre.

 

Els nostres Valors són l’excel·lència, la proximitat, l’honradesa, la integritat, el treball, la perseverança i l’esforç diari, la qualitat dels nostres productes, el servei que oferim als nostres clients, la confiança i la garantia de les nostres primeres qualitats en carns i elaborats.

 

El nostre propòsit és continuar avançant i gràcies a la Innovació poder aportar dia a dia nous serveis als nostres clients.

 

La nostra millor referència, són els nostres clients. 

 

Miguel Ángel Navio
CARNS NAVIO, S.L.L
.

CARNS-NAVIO